Прицеп БелМет 105х140 (самосвал, жигулевская ступица, 1 мм)

Код товару: БелПР2
Наявність:
Немає в наявності
Ціна :
6 600,00 грн./шт
Кількість:
  
Характеристики товару:
Бренд: БелМет
Состояние: Новое

Опис товару

Прицеп БелМет для мотоблока 105х140 (самосвал, жигулевская ступица, 1 мм)

Прицеп-самосвал имеет размеры 105х140 см, и оснащен тормозами под жигулевскую ступицу. Откидной кузов позволяет быстро и удобно разгружать прицеп. Разборные борта существенно упрощают процесс загрузки. Этот прицеп легко хранить и удобно транспортировать в разобранном виде. Прицеп подходит практически ко всем видам мотоблоков и мотокультиваторов и обладает хорошей маневренностью. В данной модели предусмотрен ящик для инструментов.

Для безопасного передвижения в оборудовании установлены ленточные тормоза. Они предотвращают занос при уменьшении скорости движения.

Прицеп с разборными бортами БелМет станет отличным помощником для транспортировки различных строительных материалов, сельскохозяйственной продукции и других грузов.

Характеристики

  • Толщина борта: 1 мм
  • Ленточный тормоз, регулируемое дышло
  • Труба: 40/4 и 30/3 мм
  • Размер: 180х110х50 см
  • Вес: 70 кг
  • Грузоподъемность 500 кг

Внимание! Колеса в комплект не входят.

Пара мотоблочных колес 4,00-10 - 1800 грн

За дополнительную плату возможна переделки сцепки под шар

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • Деливери
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата