Сеялка точного высева эконом Премиум (1 рядная)

Код товару: СІ10
Наявність:
В наявності
Ціна :
5 860,00 грн./шт
Кількість:
  
Характеристики товару:
Бренд: Premium
Количество обрабатываемых одновременно рядов: 1
Рабочая скорость, км/ч: 4

Опис товару

Сеялка точного высева эконом Премиум (1 рядная)

 

Сеялка предназначена для точного рядового посева семян кукурузы на предварительно обработанных и подготовленных грунтах, при условии влажности почвы не более 30%. Овощная сеялка для мотоблока СІ10 высевает 1 ряд. Может агрегатироваться с мотоблоками, мощностью от 6 л.с.

Механизм дозирования приводится в действие от оси опорно-приводного колеса с помощью цепной передачи, состоящей из системы звездочек, цепи и устройства натяжения. Изменяя передаточные отношения цепной передачи, можно регулировать шаг высева семян в ряду.

В стандартную комплектацию сеялки СІ10 входит один барабан с пазом, радиусом 18 мм. Конструкция сеялки адаптирована для высева кукурузы, но при комплектации посевным барабаном с радиусом паза 10 мм позволяет высевать и другие крупносеменные культуры: подсолнечник, сою, горох, спаржевую и кустовую фасоль.

Для обеспечения равномерности высева рекомендуется проводить калибровку семян. Некоторые элитные сорта имеют увеличенные размеры семян. Это также необходимо учитывать при выборе высевающего барабана.

Конструкция однорядной овощной сеялки эконом СІ10 позволяет регулировать глубину заделки семян и шаг посева в ряду. В отличии от других моделей овощных сеялок, в модели СІ10 отсутствует муфта отключения привода, а также механизм ворошения.

Сеялка для мотоблока комплектуется наральниковым (килевидным) сошником.

 

Технические характеристики

Тип дозирующего устройства

щёточно-ячеистый

Тип сошника

наральниковый (килевидный)

Тип загортача

комбинированный

Тип механизма передачи вращения на вал дозирующих барабанов

цепной

Шаг высева в ряду

Регулируемый, 10 и 17 см

Глубина заделки семян, см

1-6

Емкость бункера, л

3,5

Рабочая скорость км/час

3-4

Диаметр колес, мм

360

Габаритные размеры, мм

1033х712х683

Масса, кг

25

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • Деливери
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата